Támogasd közösségi házunkat!

Segíts, hogy létezhessünk! Mi megálmodtuk, megtaláltuk, most közös erővel megszerezzük!

A VakrepülésSzíntársulat és a Net-média Alapítvány közös projektjeként tervezi megvalósítani hazánk első fogyatékos művészeket, szervezeteket befogadó közösségi pontját.

A képeken látható pincehelyiség alkalmas lesz sötétben zajló rendezvények megtartására, kulturális rendezvények, tanfolyamok, egyéb programok szervezésére látássérültek számára.
Terveink között szerepel egy mini számítógépes labor, valamint egy Angol nyelvoktató helyiség kialakítása is.
A Hobby Rádió projektünk számára még egy kis stúdió is elférne, ahonnan élőben tudnánk szociális és kulturálisműsorainkat sugározni, hangoskönyveket, narrációkat, hangostérképeket jó minőségben elkészíteni és partner szervezeteink számára rendelkezésre bocsájtani.

Nemcsak anyagi támogatásnak örülünk, hanem bármiféle egyéb segítségnek:
építkezési/festékanyag, bútorok, saját önkéntes felújítási munkálatok felajánlása.
A helyiség megvétele és felújítása összesen 18 millió forint. Segíts, hogy segíthessünk!

Net-média Alapítvány

16200113-18516177-00000000

Utalás közleménye: támogatás
(céged számára közhasznú szervezetként a támogatás összegéről adóigazolást állítunk ki, mely leírható az adóalapból!)

A helyiség aktuális állapotáról folyamatosan ezen az oldalon adunk tájékoztatást!

 • 2019. október 29: 4 magánszemély támogatásával 54 500 Ft-ot kaptunk, melyet ezúton is köszönünk! (a foglaló összegének fele ezzel már meg is van!)
 • Október 31: 84 építőipari termékeket forgalmazó cégnek küldtük el támogatást kérő levelünket. Fél órán belül kaptunk is választ: “Tisztelt Pál Zsolt Úr!
  Köszönjük megtisztelő levelét, amelyben támogatásunkat kéri. Vállalatunk – anyavállalatunk iránymutatását követve – kizárólag nemzetközi sportesemények szponzorációjában vesz részt.
  Nemes céljaik eléréséhez kitartást, valamint további sikereket kívánunk.”
 • november 1.: a jelenlegi tulajdonosnak ez úton is köszönjük, hogy megkaphattuk a kulcsát a helynek, ezzel elkezdőthet a hely felmérése, fotók készítése, akár támogatóink közvetlen látogatását is megtudjuk oldani!
 • November 2.: Paypal-on 6500 Ft-nyi támogatást kaptunk egy egyéni vállalkozótól, így 60000 Ft-nyi összeg már összegyűlt! Hétfőn intézzük a statikai vizsgálatot és a szellőztetés felmérését (lévén pince helyiségről van szó!)
 • November 4: “ügyvédnő” felajánlotta, hogy az ügyvédi költségeinek feléért vállalja az esetleges szerződéskötést. Kedvesismerőse a másik felét vállalja be, melyet ezúton is köszönünk :).
 • A helyiségben alefolyó magasabban van a WC-től (pincehelyiség), így ún. “darálós” WC-re van szükség. Forgalmazótól támogatást kapunk az eszközre vonatkozóan.
 • November 6.: egy “hölgy” támogatta kezdeményezésünket 2000 Ft-tal. A Weblantól Faragó Sándor ügyvezető felajánlotta, hogy a villanyszerelési munkálatokat elvégzi a helyiségekben.
 • Saját fizetésünkből összeraktuk a foglalót+közjegyzői díjat, így november 22-én közjegyzőhöz mentünk :D. (látássérült csak közjegyző előtt adhat meghatalmazást harmadik félnek, hogy aláírjon a nevében: 25000 Ft értékben!)
 • November 26-án a Süti-Ép Hungary KFT. felajánlotta, hogy nagy kedvezménnyel segít a Pince felújításában, hogy Közösségi ház legyen! (Ezúton is köszönjük segítségüket!)

Fotógaléria a helyiségről

Támogassa kezdeményezésünket Paypal segítségével az alábbi gombra kattintással!